CrownCool Kft

Helyszíni klíma és hűtőszervíz
Magyarország
A CrownCool Kft.-nél a főképp helyszíni szervíztevékenység támogatására használt mobil rendszer valamint az ehhez kapcsolódó BI rendszer üzemeltetését és fejlesztését látjuk el.
Az Smbs rendszert 2006-ban vezettük be, majd 2009-ben illesztettük a vállalatirányítási rendszerhez.
2011-ben üzleti információs (BI) rendszert vezettünk be.
2014-ben ügyfelünk Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerre váltott, ehhez elkészítettük az Smbs rendszer szorosabb csatolását.
2020 szeptemberében elindult ügyfelünknél új, Android telefonokon működő FieldService szoftver megoldásunk. Ez már a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítás szerviz moduljának kiegészítése, így a korábbi szigetrendszereket leváltva egységes megoldást kapott az ügyfelünk.

Románia
A CrownCool SRL.-nél a főképp helyszíni szervíztevékenység támogatására használt Smbs kéziszámítógépes rendszer valamint az ehhez kapcsolódó BI rendszer üzemeltetését és fejlesztését látjuk el.
Az Smbs rendszernek 100 felhasználója van.
Ügyfelünk az Smbs rendszerben végzi a logisztikai funkciókat is.
Az Smbs rendszerhez az ügyfél webáruházát is csatoltuk 2011-ben.
Smbs bevezetés éve: 2007.
Üzleti információs (BI) rendszer bevezetés éve: 2012
2022 áprilisban elindult ügyfelünknél új, Android telefonokon működő FieldService szoftver megoldásunk. Ez már a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítás szerviz moduljának kiegészítése, így a korábbi szigetrendszereket leváltva egységes megoldást kapott az ügyfelünk.